www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

S’inicien les obres de 67 habitatges a Can Colomer, Terrassa

Publicat per gmg
| el 23 novembre 2023

El Grup Sorigué renova la seva aposta pel sector de Can Colomer, a Terrassa, i el passat mes de setembre va decidir començar les obres ubicades a la Finca núm. 12 del Pla Parcial (C/Terque, 99). El solar es troba a la 2ª fase d’urbanització del Sector.

El projecte redactat per l’equip d’arquitectes i enginyers de GMG consta de 67 habitatges, 1 local comercial i 105 places d’aparcament amb un total de 12.600m2 construïts.

La promoció assolirà la qualificació energètica A tant en emissions de CO2 com en consum d’energia primària, i, els habitatges tindran un elevat nivell de prestacions, els mateixos estàndards de qualitat que a la Finca núm. 8.

La direcció d’obra anirà a càrrec de GMG i es preveu finalitzar l’edifici el segon trimestre del 2025. Des de la nostra News, volem agrair, de nou, al Grup Sorigué la confiança dipositada en GMG per impulsar aquest projecte.

Comentaris

One Response to “S’inicien les obres de 67 habitatges a Can Colomer, Terrassa”

  1. Josep Garriga ha dit:

    Sempre molt interessant el vostre blog que mostra la excel·lent marxa que porteu.

    Crec pot ser una fita important el nou projecte amb el emblemàtic Grup Sorigué, del qui admiro les seves activitats culturals i artístiques a PLANTA de Balaguer i de Lleida

Deixa un comentari