www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Projecte d’instal·lacions d’un edifici d’alta eficiència energètica a Terrassa

Publicat per gmg
| el 29 juny 2017

QOL 22, S.L, promou actualment un edifici plurifamiliar de 58 habitatges amb piscina comunitària i grans zones enjardinades al Carrer de l’Estatut de Terrassa. Per al desenvolupament del projecte de instal·lacions elèctriques, mecàniques i especials, l’Arquitecte David Stitzman dissenyador de l’edifici i  CEO d’aquesta companyia, ha contactat els serveis professionals de GMG.

El nostre treball s’ha centrat en el càlcul i disseny de la totalitat de les instal·lacions i en la simulació energètica de l’edifici, amb la premissa marcada pel arquitecte d’aconseguir que l’edifici disposi d’una alta classificació.

Amb aquest objectiu s’ha desenvolupat el projecte que incorpora a més d’una envolupant molt aïllada, uns sistemes de producció de fred, calor i aigua calenta sanitària molt eficients, que utilitzen energia aerotèrmica.

El treball conjunt de QOL 22, S.L. i GMG ha permès començar a construir un edifici amb una classificació energètica “A” per emissions de CO2 a la atmosfera i “B” per consum d’energia primària no renovable. Aquestes dades col·locaran l’edifici entre els 3 edificis residencials més eficients de la ciutat de Terrassa.

Comentaris

Deixa un comentari