www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Obres d’urbanització de l’espai públic a Collbató i al castell de Montesquiu

Publicat per gmg
| el 19 setembre 2011

Els projectes, redactats per GMG, tenen per objecte la millora de l’entorn de la zona Esportiva de Collbató i l’adequació dels accessos al recinte del Castell de Montesquiu.

El passat mes de juliol van finalitzar les obres de millora dels accessos al Castell de Montesquiu, consistents en l’adequació d’un itinerari adaptat i en la creació d’una nova entrada al recinte. El projecte i la direcció d’obres, encarregat per l’Obra Social de la Caixa de Pensions i la Diputació de Barcelona facilita l’accés per als visitants des de la zona d’aparcament fins a l’edifici del Castell i als altres edificis d’equipaments de l’àmbit. La intervenció també preveu afavorir la relació amb els jardins que envolten el castell.

El mes anterior va finalitzar una altra obra amb un objectiu similar, també projectada per GMG, al municipi de Collbató. L’objecte de l’actuació ha estat la urbanització de l’espai lliure adjacent a la zona esportiva per millorar-ne l’accessibilitat i relligar les diverses preexistències (pista poliesportiva, zona de skate, jocs infantils, bar…).

GMG ja havia projectat un altre espai públic amb anterioritat al mateix municipi, junt al Molí d’Oli, una plaça situada dins del nucli antic que alhora serveix d’accés a aquest equipament.

Comentaris

Deixa un comentari