www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG desenvolupa els projectes executius d’instal·lacions de dos edificis a Salou

Publicat per gmg
| el 19 juliol 2018

QOL 22, S.L promou actualment dos edificis plurifamiliars de 60 habitatges amb aparcament, piscina comunitària i grans zones enjardinades a Salou, Tarragona. Per al desenvolupament del projecte d’instal·lacions elèctriques, mecàniques i especials, l’Arquitecte David Stitzman Staiff dissenyador de l’edifici i CEO d’aquesta companyia, ha contactat els serveis professionals de GMG.

El nostre treball s’ha centrat en el càlcul i disseny de la totalitat de les instal·lacions i en la simulació de l’edifici, amb la premissa marcada per l’arquitecte d’aconseguir que l’edifici disposi d’una òptima classificació energètica.

Amb aquest objectiu s’ha desenvolupat el projecte que incorpora a més d’un excel·lent aïllament tèrmic i un gran aprofitament de l’energia interna i externa, sistemes aerotèrmics de molt alt rendiment per a la producció de fred, calor i aigua calenta sanitària.

El treball conjunt de QOL 22, S.L. i GMG ha permès començar a construir un edifici amb una classificació energètica “B” per emissions de CO2 a l’atmosfera i “B” per a consum d’energia primària no renovable. Aquestes dades situaran a la promoció entre les més eficients de la localitat.

Comentaris

Deixa un comentari