www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Els 84 habitatges de Vic obtenen una subvenció per eficiència energètica

Publicat per gmg
| el 22 setembre 2011

GMG ha projectat un edifici de 84 habitatges de protecció oficial de lloguer a Vic, al carrer Jaume Munmany cantonada amb carrer Pellaires, propietat de la promotora Cevasa-Teyco, SL.

L’edifici ha estat dissenyat amb l’objectiu d’obtenir el certificat energètic “A”, la qualificació màxima que concedeix l’Institut Català de l’Energia (ICAEN) i està previst que el consum anual de l’edifici sigui de 55 kw/m²-any amb generació d’aigua calenta per a calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) mitjançant una caldera de biomassa.

L’edifici, que actualment  es troba en fase d’execució d’estructura, també optarà als premis Endesa a la promoció immobiliària més sostenible del 2011.

Comentaris

3 Responses to “Els 84 habitatges de Vic obtenen una subvenció per eficiència energètica”

 1. maria espinosa ha dit:

  Enhorabona per les subvencions. És un bon projecte i apostar i implicar-se en el teme de les energies sostenibles és el camí del futur. A més a més, vosaltres ho sabeu fer molt bé i teniu sort de comptar amb el suport del promotor.

  Espero una invitació per a veure’l acabat. Molta sort!

  Maria

 2. Josep Garriga ha dit:

  Doncs molt be que el vostre client hagiu aconseguit la subvenció, però molt més important el que volgueu optar al premi ENDESA que segur que os mereixeu.
  Anim. Esteu en el bon camí en les circumstancies actuals

  Josep Garriga

 3. Maria Espinosa ha dit:

  Enhorabona pel Premi ENDESA. És una notícia fantàstica tant per vosaltres com pel Promotor. Segur que aquest premi us ajudarà a obrir via en aquests moments tan crítics. Excel.lent treball !!
  Una abraçada,

Deixa un comentari