www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Ampliem The Yellow Nest

Publicat per gmg
| el 23 novembre 2023

El mes d’abril de 2022, GMG us presentàvem l’edifici corporatiu The Yellow Nest com un referent de sostenibilitat en edificis d’oficines.

Avui us podem anunciar que estem a l’espera de llicència per iniciar les obres d’ampliació de l’edifici, consistents en la rehabilitació energètica d’una nau industrial construïda els anys 60 en la confluència dels carrers Baldrich i Navas de Tolosa de Terrassa.

La rehabilitació energètica consistirà en actuar en les tres plantes de l’edifici per a usos polivalents. El soterrani s’adequarà per a ús d’aparcament i magatzem, la planta baixa per a ús de producció i la planta primera per a ús d’oficines i departament d’I+D amb laboratori. El projecte preveu actuar a tota la pell de l’edifici reduint la seva transmitància tèrmica i dotar-lo d’instal·lacions eficients per a la seva climatització.

També es preveu la construcció d’una pèrgola solar a 9 metres d’alçada en el pati interior que separa l’edifici actual de la nau a rehabilitar. Aquesta pèrgola permetrà el muntatge de plaques fotovoltaiques que juntament amb les que instal·larem a la coberta de l’edifici a rehabilitar, incrementaran la producció fotovoltaica en 40kW, que es sumen als 20kW de la primera fase i als 100kW que s’han instal·lat recentment en les cobertes de les dues naus de producció. Amb 160kW de potència instal·lada es convertirà en una de les principals instal·lacions fotovoltaiques de Terrassa que, a més, oferirà als veïns la possibilitat de contractar la compra d’electricitat de proximitat segons el model d’autoconsum compartit.

Preveiem l’inici de les obres d’aquest interessant projecte en el segon trimestre de 2024.

Comentaris

Deixa un comentari