www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Implica i GMG participen a la primera edició d’EXPOSUELO

Publicat per gmg
| el 21 febrer 2013

El passat 25 i 26 d’octubre de 2012 Implica i GMG van participar a la primera edició d’EXPOSUELO organitzat per l’Asociación Profesional de Gestión de Adjudicados (apGA) i de forma coordinada amb el Salón de la Vivienda al Pavelló de Convencions de la Casa de Campo de Madrid.

La fira EXPOSUELO, en que hi van assistir més de 300 persones, pretén ser el primer punt de trobada professional entre propietaris de sòl, potencials compradors i professionals de la gestió immobiliària per treballar sobre l’oferta i l’estoc de sòl existent.

Implica i GMG van donar a conèixer mitjançant un expositor les diferents tasques que realitzen en matèria d’actius adjudicats: la gestió d’edificis en curs paralitzats, la gerència de societats immobiliàries, actius en rendiment i actius singulars en ruïna, la mediació per l’adquisició i la gestió urbanística.

Paral·lelament a l’exposició va tenir lloc un Simposi Professional en el qualJoan Badia,director d’urbanisme de GMG, va intervenir en una de les ponències per tal d’aportar el punt de vista de l’urbanisme en la gestió del sòls adjudicats.

Per més informació podeu consultar els següents enllaços:

www.exposuelo.com

http://www.elmundo.es

Entrevista a Mario Blasco

Comentaris

Deixa un comentari