www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Modificació del PGM per a la remodelació i l’ampliació del Centre Comercial Glòries

Publicat per gmg
| el 9 octubre 2012

GMG col·labora amb L35 en la redacció de la Modificació puntual del Pla General Metropolità per la remodelació i ampliació del Centre Comercial Glòries de Barcelona. Aquest pla té un doble objectiu: d’una banda, renovar el centre comercial actual, millorant les connexions amb l’entorn, creant nous locals, i redissenyant els espais lliures interiors; i d’altra banda, aconseguir un nou espai públic en l’àmbit del 22@ en la confluència entre els carrers d’Àlaba i Sancho d’Àvila.

Es planteja una renovació integral del Centre Comercial Glòries, després de quinze anys de funcionament, que modificarà tant la seva fisonomia exterior com els espais interiors, i sobretot la seva relació amb l’entorn, doncs es tracta d’un dels àmbits de la ciutat que més s’ha transformat durant aquest període i que, amb la futura reurbanització de la Plaça de les Glòries, encara ha de continuar canviant.

La Modificació de PGM va ser aprovada inicialment el passat 16 de juliol per la Comissió d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona.

Comentaris

One Response to “Modificació del PGM per a la remodelació i l’ampliació del Centre Comercial Glòries”

  1. Maria ha dit:

    Enhorabona! Un espai emblemàtico dins de la nova Barcelona del 22@

Deixa un comentari