www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Iniciem les obres d’un nou centre de fitness Sohofit a Badalona

Publicat per gmg
| el 15 Juliol 2016

Aquest mes de juliol GMG inicia la construcció d’un nou centre de fitness de l’empresa SOHOFIT, situat al carrer Ramon Martí i Alzina cantonada amb Joaquim Vayreda de Badalona.

Seguint la tendència d’implantació de serveis esportius i de lleure dins de les àrees industrials, el projecte redactat per GMG consisteix en la unió i l’adequació de tres naus industrials amb una superfície propera als 2.000 m2. Eh el programa de l’edifici s’ha previst la dotació de diferents sales per a exercicis amb màquines de cardio, musculació, spinning, activitats dirigides, a més de servei de disc-jockey, estar-office amb màquines de vending, showroom d’articles esportius i vestuaris amb tots els serveis.

A nivell d’eficiència energètica, en el projecte hem previst incrementar els aïllaments tèrmics de l’edifici i aprofitar la il·luminació natural de la coberta. La producció de calefacció i aigua calenta sanitària es farà mitjançant una caldera de biomassa de 180kw, mentre que per a la refrigeració, s’instal·laran bombes de calor i ventiladors de grans dimensions per forçar el moviment de l’aire. Per a la renovació d’aire hem previst recuperadors entàlpics de calor d’alta eficiència i tota la il·luminació artificial serà amb leds.

A part del projecte d’obra i el càlcul d’instal·lacions, GMG també ha portat a terme l’estudi econòmic d’implantació, el projecte d’activitats i la legalització dels altells de les naus. Agraïm la confiança de SOHOFIT BADALONA que preveu inaugurar les noves instal·lacions durant el darrer trimestre de l’any.

Comentaris

Deixa un comentari