www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG rep un premi del concurs d’idees per a la dinamització de la Rambla Ferran de Lleida

Publicat per gmg
| el 2 agost 2013

El concurs d’idees va ser convocat per l’empresa municipal d’urbanisme de Lleida SL, per tal de millorar i reformar la Rambla Ferran i l’Avinguda Francesc Macià tant des del punt de vista urbanístic i d’espai públic com de dinamització socioeconòmica.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, va anunciar el dijous 1 d’agost la resolució en un acte públic que va tenir lloc ala sala Peixera de la Paeria i va lliurar els premis als tres equips guanyadors, entre els quals hi ha GMG.

La proposta de GMG aposta per intervenir en l’espai públic a partir d’actuacions puntuals que comportin una transformació i estructuració global de l’àmbit i d’elements flexibles i/o efímers que permetin una adaptació constant a l’evolució de la zona. Alhora, busca fomentar l’ús de l’espai per part dels ciutadans i generar activitat i nous focus d’interès.

Aquest plantejament es basa amb el conegut joc de la vida del matemàtic John Horton Conway en que mitjançant unes regles elementals es poden desenvolupar patrons realment complexes, alguns d’ells estàtics i altres de dinàmics, que a la vegada poden interactuar entre ells.

 

Comentaris

Deixa un comentari