www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG participa en el projecte del nou club de tennis taula CTT Els amics de Terrassa

Publicat per gmg
| el 19 novembre 2020

L’equip tècnic de GMG ha participat recentment en un projecte molt il·lusionant per a la ciutat de Terrassa. Després de més de mig any de treball amb les instal·lacions i l’activitat, i malgrat l’actual situació sanitària, ha pogut obrir les portes el club de Tennis Taula Els amics de Terrassa.

El treball s’ha desenvolupat en un local cedit de 1.000m2, i s’ha equipat la sala principal amb un enllumenat eficient i adaptat per a la pràctica d’aquest exigent esport, amb uns vestuaris  separats per sexe amb els requeriments per a persones amb mobilitat reduïda, i amb una zona per als espectadors de les pràctiques i competicions.

El local i l’activitat reconeguda per la Federació Catalana de Tennis Taula com a centre d’entrenament per allotjar competicions oficials i també com a  centre formatiu, disposa d’una gran pista tècnica reglamentària amb capacitat per a una vintena de taules.

A GMG estem molt agraïts per l’oportunitat donada i per poder acompanyar als directius i socis del club en el desenvolupament d’aquest singular projecte social.

Comentaris

One Response to “GMG participa en el projecte del nou club de tennis taula CTT Els amics de Terrassa”

  1. DAVID VALLS ROIG ha dit:

    Toni Mas!!!
    Una gran oportunitat perquè entrenis molt i de valent…..a veure si un dia aconsegueixes guanyar-me….que a Cadaqués no vas poder fer-ho mai!! Jajajaja….Una abraçada forta amic!
    David Valls

Deixa un comentari