www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG participa en el nou centre logístic de VIBIA LIGHTING

Publicat per gmg
| el 22 Març 2018

GMG, en col·laboració amb Saus Riba Llonch Arquitectes (SRLL), ha desenvolupat el projecte d’implantació del nou centre logístic de VIBIA LIGHTING a Gavà. Aquest edifici de més de 10.000m2, que serà un exemple dels nous tipus de centres industrials on l’eficiència de l’edificació (envolupant) té la mateixa importància que l’eficiència de les instal·lacions, ha estat sens dubte un repte tècnic i organitzatiu per al nostre equip d’enginyeria.

VIBIA LIGHTING ha promogut el disseny d’un modern edifici i unes instal·lacions elèctriques, tèrmiques i especials amb molt baix consum que donen servei a una molt baixa demanda energètica. La classificació energètica de tot l’edifici serà B, tant en emissions de CO2 com en consum d’energia primària no renovable.

L’equip de GMG ha estat l’encarregat del disseny i càlcul de la totalitat de les instal·lacions, proposant la implantació de sistemes de producció d’aigua calenta sanitària, fred i calor amb sistemes VRV amb recuperació de calor, un sistema de control de la qualitat de l’aire interior mitjançant sensors i ventiladors amb diverses etapes de filtres amb recuperació de calor d’alta eficiència, un sistema d’enllumenat 100% LEDS amb regulació d’intensitat segons l’ocupació i els nivells de llum natural i diversos sistemes de control centralitzats per optimitzar el consum energètic i garantir la flexibilitat i eficiència d’utilització del conjunt de l’edifici.

Comentaris

Deixa un comentari