www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG finalitza les obres de reforma integral d’una casa catalogada a Barcelona

Publicat per gmg
| el 9 Octubre 2012

El passat mes de setembre GMG ha finalitzat l’obra de reforma integral d’un habitatge unifamiliar entre mitgeres situat en el casc antic del barri d’Horta a Barcelona.

La intervenció sobre l’immoble, inclòs dins del catàleg de Patrimoni Arquitectònic de Barcelona, ha consistit en replantejar la distribució de l’habitatge per aconseguir espais més funcionals i polivalents i renovar la totalitat de les instal·lacions atenent als requeriments i necessitats de la propietat. A nivell formal, s’han reproduït els elements originals de la façana que s’havien perdut com la porta original de fusta massissa i treballada, l’espai semi-exterior del cancell d’accés i els porticons de finestres. A l’interior, s’ha optat per mostrar els elements constructius originals de l’habitatge provocant el contrast dels elements contemporanis que s’han introduït amb els antics de l’edifici com els sostres vistos o la volta catalana de l’escala.

En aquest projecte, que s’ha executat en tant sols tres mesos, GMG ha comptat amb l’excel·lent col·laboració de l’estudi d’interiorisme CASAMITJANA per a la definició dels espais interiors, la coordinació de l’obra i l’elecció del mobiliari.

Comentaris

Deixa un comentari