www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG finalitza el procés de reducció de la potencia contractada a 6 naus industrials en el parc Industrial de Proveidors de SEAT a Abrera

Publicat per gmg
| el 11 Febrer 2014

Amb l’objectiu de paliar els efectes econòmics que per l’empresa gestora del parc ha tingut l’Ordre IET/1491/2013 de l’1 d’agost, que revisava a l’alça els peatges d’accés a l’energia i determinades tarifes de les instal·lacions de règim especial a partir del segon trimestre del 2013, GMG i IMPLICA han desenvolupat tot el procés d’adequació de la potencia contractada a 6 naus industrials i un edifici administratiu en el Parc indsutrial de provedidors de SEAT (PIPS Abrera).

Aquest procés, realitzat en coordinació amb l’empresa distribuidora i l’empresa comercialitzadora, ha consistit en l’adequació física de l’instal·lació, la legalització i la renegociació de la totalitat de les contractacions.

Els resultats de tot el procés que s’han fer d’acord amb el protocol intern de GMG (veure enllaç) i significarà un estalvi de més de 4.100,00€/mes (50.000 €/any) amb inversions que seran amortitzades amb 3 mesos.

Aquest projecte és un clar exemple del que es pot fer per combatre des de la legalitat, el consum responsable i l’optimització de les instal·lacions, els creixents i constants augments dels preus de l’energia que les empreses elèctriques i el govern de l’estat espanyol apliquen als consumidors.

Des de GMG desitgem que tots els consumidors (industrials, terciaris o domèstics) tinguin present que de la mateixa manera que en el cas de l’energia, la potencia més barata és la que no necessitem contractar.

Comentaris

Deixa un comentari