www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG desenvolupa el Projecte d’implantació d’una nova activitat industrial

Publicat per gmg
| el 22 juliol 2021

Després de més de 10 anys de treball continuat en matèria d’auditories, instal·lacions i control mediambiental a l’actual seu de Relieves Egara, aquesta entitat ha tornat a confiar en el nostre equip, per a desenvolupar el projecte corporatiu d’implantació i ampliació de l’activitat en un nou emplaçament.

Aquest projecte industrial d’impressió d’etiquetes de diferents tipologies i materials, requereix un procés productiu i un control ambiental molt singular degut a la seva inclusió dins de l’annex II de la Llei 20-2009.

Per a GMG desenvolupar aquest projecte és una il·lusió i un repte, que al marge del compliment ambiental regulat per la Generalitat de Catalunya, requereix d’instal·lacions generals com electricitat i climatització, i de singulars com emmagatzematge de productes químics, ambients explosius ATEX, control d’emissions de compostos orgànics volàtils (COVs), ventilació i fred industrial, així com instal·lacions informàtiques de control de la producció.

Addicionalment, es pretén realitzar la implantació d’un sistema d’Energia Solar Fotovoltaica de més de 200 kW, per l’autoconsum de l’activitat.

Comentaris

Deixa un comentari