www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

GMG col·labora en el curs de gestió urbanística organitzat per la Diputació de Barcelona

Publicat per gmg
| el 19 juliol 2018

Un any més, la Diputació de Barcelona va organitzar el curs “Gestió urbanística: marc normatiu i principis bàsics d’actuació” adreçat a tècnics municipals, que es va celebrar durant el mes de Juny al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona.

Els continguts del curs i realització de les ponències van ser a càrrec de Pablo Molina, advocat de Garrigues, Joan Badia, arquitecte de GMG, i Jordi Duatis, de Duatis Arquitectes.

El curs es va estructurar en una primera part més teòrica on es va exposar el marc normatiu i els diferents instruments de gestió urbanística (delimitació poligonal, sistemes d’actuació, projecte de reparcel·lació, etc.) i una segona part pràctica simulant la constitució d’una junta de compensació i el desenvolupament d’un procés reparcel·latori.

Els mateixos ponents Pablo Molina i Joan Badia van impartir també el passat mes de novembre una jornada de temàtica similar però centrada en un tema innovador, la reparcel·lació inversa, en aquest cas organitzada per l’Escola d’Administració Pública.

https://www.diba.cat/web/hua/-/finalitza-el-curs-de-gestio-urbanistica-marc-normatiu-i-principis-basics-d-actuacio

 

Comentaris

Deixa un comentari