www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Finalitzem les obres d’un complex residencial de 75 habitatges a Sitges

Publicat per gmg
| el 30 març 2023

El passat mes de desembre, GMG va finalitzar les obres d’un nou complex residencial de 75 habitatges per a la promotora AEDAS HOMES.

El projecte s’emplaça a Sitges, dins del sector urbanístic de La Plana  – Vallpineda – Santa Bàrbara. Consta d’un conjunt residencial de cinc edificis plurifamiliars aïllats de 15 habitatges cadascun, units per una planta soterrani amb 99 places d’aparcament per a cotxes, 53 motocicletes i un traster per a cada habitatge. També disposa d’una zona comunitària enjardinada amb piscina, pista de pàdel i un recinte comunitari. Tots els habitatges de les plantes baixes tenen un jardí privat.

El projecte s’ha dissenyat per assolir la qualificació energètica A, tant en consum d’energia primària com en emissions de CO2. Per aconseguir-ho, els edificis estan especialment aïllats tèrmicament i disposen de sistemes d’aerotèrmia per a la climatització i la producció d’aigua calenta sanitària i ventilació mecànica amb recuperació entàlpica de calor.

L’obra ha anat a càrrec de la constructora Copcisa i la seva gran professionalitat ha permès aixecar l’obra en tant sols 18 mesos. Volem agrair a AEDAS HOMES la confiança dipositada en GMG per desenvolupar aquest projecte, que ha resultat un èxit de vendes.

Comentaris

Deixa un comentari