www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Finalitzades les obres del centre de fitness Sohofit a Badalona

Publicat per gmg
| el 6 març 2017

El passat mes de gener, GMG ha finalitzat la construcció d’un nou centre de fitness de l’empresa SOHOFIT, situat al carrer Ramon Martí i Alzina cantonada amb Joaquim Vayreda de Badalona.

El projecte redactat per GMG consisteix en la unió i l’adequació de tres naus industrials amb una superfície propera als 2.000 m2. L’edifici consta de diferents sales per a exercicis amb màquines de cardio, musculació, spinning, activitats dirigides, a més de servei de disc-jockey, estar-office amb màquines de vending, showroom d’articles esportius i vestuaris amb tots els serveis.

A nivell d’eficiència energètica, hem incrementat els aïllaments tèrmics de l’edifici i hem instal·lat una caldera de biomassa de 115kw per la producció de calefacció i aigua calenta sanitària. En quan a la refrigeració, hem previst bombes de calor VRV amb recuperació de calor i per a la renovació d’aire s’han instal·lat recuperadors entàlpics de calor d’alta eficiència. Tota la il·luminació artificial del centre és amb làmpades led.

A part del projecte d’obra i el càlcul d’instal·lacions, GMG també ha portat a terme l’estudi econòmic d’implantació, el projecte d’activitats i la legalització de l’estructura de les naus. Agraïm la confiança de SOHOFIT BADALONA que va inaugurar les noves instal·lacions el passat mes de febrer.

Comentaris

Deixa un comentari