www.gmg.cat
www.implica.eu
Català / Castellano

Projecte d’un nou complex residencial de 75 habitatges de qualificació energètica A

Publicat per gmg
| el 16 novembre 2017

Aquest mes d’octubre, GMG ha tancat el projecte bàsic d’un nou complex residencial de 75 habitatges a Sitges. Asentia, el promotor del complex, va convocar un concurs d’idees del que GMG vam resultar guanyadors el passat mes de juny.

El projecte s’emplaça a Sitges dins del sector urbanístic de Vallpineda – Santa Bàrbara, que actualment es troba en fase inicial d’urbanització. Engloba un conjunt residencial de cinc edificis plurifamiliars aïllats amb un total de 75 habitatges de qualitat elevada i una planta soterrani amb 99 places d’aparcament, 53 motocicletes i 150 bicicletes. També disposa d’una zona comunitària enjardinada amb piscina, pista de pàdel i dos edificis de serveis per a la comunitat. Tots els habitatges de la planta baixa tindran un jardí privat i la resta grans terrasses.

El projecte assolirà la qualificació energètica A, tant en consum d’energia primària com en emissions de CO2. Per aconseguir-ho, els edificis estaran especialment aïllats tèrmicament i disposaran de sistemes d’aerotèrmia per a la climatització i la producció d’aigua calenta sanitària, un recolzament d’energia solar i ventilació amb recuperació entàlpica de calor.

Es preveu començar les obres durant l’any 2018 i realitzar les obres simultàniament amb la urbanització.

Comentaris

Deixa un comentari